072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Hyundai Kona

EV Premium 64 kWh
  • Full options
  • €2000,- subsidie
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 83.798 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ZD-648-T
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)418 X 180 X 157
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a28-05-2019
Omschrijving

Topklasse betaalbaar? Bij Hyundai bewijzen ze dat al jaren. New Thinking. New Possibilities. Heerlijk comfortabel zitten, en genieten van stijlvolle kwaliteit? Deze auto heeft een fraai lederen interieur. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Zo kan muziek in de auto klinken: het high performance audiosysteem levert topklasse geluid! Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze Hyundai Kona een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. De Hyundai is standaard voorzien van: navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en bagage afdekhoes.

In de Hyundai Kona heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. U bent mede dankzij head-up display, dodehoekdetectie, accident avoidance system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Als u meer wilt weten over deze Hyundai, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrij assistent
Achteruitrij camera
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Garanties
Nap