072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Kia e-Niro

ExecutiveLine 64 kWh
  • Achteruitrijcamera
  • Adaptieve cruise control
  • Climate Control
  • Dodehoek detector
  • Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
  • JBL Audio Systeem
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 145.303 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ZL-736-S
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurAurora Black (zwart metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)438 X 181 X 157
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a03-07-2019
Omschrijving

Deze keurige en uiterst compleet te noemen Kia e-Niro is afkomstig van de eerste eigenaar en is volledig onderhouden. De laatste servicebeurt is uitgevoerd op kilometerstand 133.716, zie foto's van het onderhoudsboekje.

De e-Niro maakt elektrisch rijden zo aantrekkelijk, dat er nog weinig reden is om voor een SUV met verbrandingsmotor te kiezen. De e-Niro is sneller, comfortabeler, uitstootvrij en per kilometer heel veel voordeliger. Laden kost meer tijd dan benzine tanken, maar omdat een elektrische auto per definitie wordt geladen wanneer deze niet nodig is, is dat nauwelijks een tegenargument. De e-Niro weet zich te onderscheiden van andere elektrische auto's met een groot, realistisch bereik, de mogelijkheid om zeer snel 100 kW (In theorie kan daarmee van 10 tot 60% worden geladen in 31 minuten) op te laden bij een snellader en uitstekende rijeigenschappen. De e-Niro is een SUV en dat betekent volop ruimte en een stoere uitstraling. Regeren is vooruitzien en met de e-Niro heeft Kia bewezen dat perfect te kunnen. WLTP-norm 455 km (daadwerkelijke actieradius tussen de 350 en 400 km).

o.a. voorzien van: adaptive cruise control, dode hoek detectie, lane assist, lederen bekleding, stoelverwarming/ventilatie, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, vol automatische airco, keyless, getint glas, achteruitrijcamera, LED koplampen, 17 inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren, navigatie, stuurverwarming, etc..


Bedrijfsinformatie

Proefrijden in uw eigen omgeving? Past het u niet naar Friesland af te reizen? Geen probleem! Wij komen graag naar u toe. Waar u ook woont in Nederland. Eén van onze medewerkers rijdt met de auto naar uw woonplaats. Na een korte uitleg kunt u proefrijden in uw eigen omgeving.

Opties
Achteruitrijcamera
Adaptieve cruise control
Climate Control
Dodehoek detector
Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
JBL Audio Systeem
Keyless entry
Lederen bekleding
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Parkeersensor voor en achter
Rijstrooksensor met correctie
Garanties
Auto Trust
Nap